GSM abonnement met cadeau

Bij GSM.nl kunt u zelf bepalen welk cadeau u kiest. We hebben bijvoorbeeld een gratis laptop, iPad of led TV voor u in de aanbieding. Het werkt eenvoudig. U kiest uw cadeau uit, daarna bepaalt u welk GSM abonnement bij u past en zoekt u er een GSM telefoon bij uit. Een cadeau ontvangen bij uw GSM abonnement geldt zowel bij het afsluiten van een nieuw GSM abonnement als bij het verlengen van uw abonnement. Of u al voor verlenging in aanmerking komt, kunt u nagaan bij Verlengen Abonnement.

Aantal producten geselecteerd: « Vorige Volgende »
Aantal producten geselecteerd: « Vorige Volgende »

GSM abonnement met cadeau aanbiedingen

Vraag & Antwoord

Hier vindt u het antwoord op veelgestelde vragen. Heeft u een andere vraag of wilt u graag meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Krijg ik mijn GSM cadeau?

Bij het afsluiten van een GSM abonnement mag u een nieuwe GSM telefoon uitzoeken. In veel gevallen is de GSM gratis. U krijgt de GSM dan van ons cadeau. U kunt ook voor een GSM abonnement kiezen waar u de GSM cadeau krijgt en daarnaast nog een ander cadeau kunt uitzoeken, zoals een Gratis Laptop of Gratis iPad. Dit kan echter niet met elk GSM abonnement.

Kan ik ook een GSM en cadeau kiezen bij het verlengen van mijn abonnement?

Alle aanbiedingen op de pagina van GSM cadeau gelden voor nieuwe GSM abonnementen en bij het verlengen van uw abonnement. Op het formulier kunt u aangeven of het om een nieuw GSM abonnement gaat of dat u het huidige GSM abonnement wilt verlengen.