actie Nu bij ieder abonnement: Gratis Erop Uit Voordeel Voucher - 2e kaartje gratis!
Waar loopt uw huidige abonnement?
Selecteer uw provider hierboven
Dan vertellen wij wanneer u kunt verlengen.

Komt u al in aanmerking om uw abonnement te verlengen?

Of u al in aanmerking komt voor het verlengen van uw abonnement kunt u bij ons opvragen.

Wat betekent abonnement verlengen?

Uw abonnement verlengen (contract vernieuwing) is niets anders dan bijtekenen. U behoudt automatisch uw huidige telefoonnummer. Door uw abonnement te verlengen geeft u aan dat u nog eens 12 of 24 maanden gebruik wilt maken van het netwerk en de mogelijke diensten. U blijft uw huidige simkaart gebruiken. U ontvangt geen nieuwe simkaart. Vaak kunt u bij het verlengen van uw abonnement ook overstappen naar een andere bundel als het maar van dezelfde provider is.

Het contract dat u aangaat met een provider duurt meestal 12 of 24 maanden. Na deze periode wordt het abonnement automatisch verlengd tot wederopzegging. Wanneer u aangeeft dat graag uw abonnement wilt verlengen, kunt u in veel gevallen profiteren van korting op uw bundel of mag u een nieuwe mobiele telefoon uitzoeken.

Wanneer u kiest voor een verlenging hoeft u uw abonnement niet op te zeggen. Heeft u dit al gedaan en wilt u toch uw abonnement verlengen? Dan kunt u de opzegging laten intrekken bij uw provider. Indien u wel van provider wilt veranderen dan kunt u kiezen voor nummerbehoud.

Abonnement verlengen Vodafone en Sizz

U heeft 4 maanden voor de einddatum de mogelijkheid om uw abonnement te verlengen bij Vodafone of Sizz. Wilt u overstappen van Vodafone of Sizz naar een ander abonnement van Vodafone of Sizz dan dient u te kiezen voor een verlenging van het abonnement dat u graag wilt hebben. U kunt bij het verlengen van uw abonnement overstappen van Vodafone naar Sizz (of omgekeerd) omdat Vodafone en Sizz onderdeel zijn van hetzelfde bedrijf.

Abonnement verlengen Hi en MTV

U heeft 4 maanden voor de einddatum de mogelijkheid om uw abonnement te verlengen bij Hi of MTV Mobile. Wilt u overstappen van Hi of MTV Mobile naar een ander abonnement van Hi of MTV Mobile dan dient u te kiezen voor een verlenging van het abonnement dat u graag wilt hebben. Bij verlenging van uw abonnement kunt u kiezen voor een abonnement van Hi en MTV Mobile. Het maakt niet uit bij wie u voorheen een abonnement had. Dit kan omdat Hi en MTV Mobile onderdeel uitmaken van hetzelfde bedrijf.

Abonnement verlengen KPN, Telfort, T-Mobile en Tele2

U heeft 3 maanden voor de einddatum de mogelijkheid om uw abonnement te verlengen.

In sommige gevallen is het mogelijk om uw abonnement al te verlengen 4 maanden voordat het abonnement daadwerkelijk afloopt. Of u hiervoor in aanmerking komt, kunt u bij ons opvragen.