actie Nu bij ieder abonnement: Gratis Erop Uit Voordeel Voucher - 2e kaartje gratis!

Vodafone abonnement met GSM telefoon

Combineer een Vodafone abonnement met GSM en ontvang hoge korting op uw telefoon. U kunt ook de telefoon met Vodafone Sim Only combineren: in dat geval bespaart u op uw belkosten. Vodafone GSM aanbiedingen zijn ook als verlenging of nieuw abonnement met nummerbehoud mogelijk.

Aantal toestellen geselecteerd: « Vorige Volgende »
Aantal toestellen geselecteerd: « Vorige Volgende »

Nieuw Vodafone abonnement met telefoon aanbieding kiezen

Wanneer krijg ik een GSM bij Vodafone?

Bij GSM.nl kunt u zelf bepalen welke telefoon aanbieding u kiest. Een telefoon ontvangen bij uw GSM abonnement geld zowel bij het afsluiten van een nieuw GSM abonnement als bij het overstappen met behoud van uw nummer.

Afhankelijk van het abonnement dat u kiest krijgt u korting op uw telefoon. Kiest u een abonnement met weinig belminuten of Internet, zal uw voordeel minder hoog zijn dan wanneer u kiest voor een abonnement met meer belminuten.

GSM bij Vodafone: Toestel categorieën

Vodafone kent binnen zijn Red, Red Essential en Red Super abonnementen verschillende toestel categorieën. Bij abonnementen met categorie A kunt u een budget smartphone bij het abonnement ontvangen; met categorie B kunt u een goede middenklasse telefoon uitzoeken, en vanaf categorie C kunt u in veel gevallen de nieuwste high-end smartphones zonder bijbetaling ontvangen.

Bij GSM.nl kunt u zelf de categorie kiezen bij uw abonnement. Kies u voor een hogere categorie, dan is de bijbetaling voor uw telefoon lager, maar wordt het maandbedrag van het abonnement hoger. Kiest u een lagere categorie, dan worden de maandlasten lager maar de bijbetaling hoger. U bepaalt dus zelf hoe de kosten verdeeld worden.